På svenska 
Hinnat: 

Valikoimamme

Tiedot


Jälleenmyyjä / Kirjaudu sisään

Toimitus Suomeen ja muihin Pohjoismaihin

Tavarat toimitetaan postitse ja kaikki sisustustarrat lähetetään putkipaketissa maxikirjeenä, joka toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin. Mikäli postilähetys ei mahdu postilaatikkoon tai -luukkuun, paketti jätetään lähimpään postikonttoriin ja asiakas saa ilmoituksen kotiin saapuneesta ja noudettavissa olevasta paketista.

Toimituskulut

Suomi          Pohjoismaat

8 €                10 €

Maksutapa

Laskulla: Kun valitset maksutavaksi laskun, teemme luottokyselyn henkilötunnuksesi perusteella. Vertailemme myös henkilötunnustasi osoitteeseen jossa olet kirjoilla taataksemme että kyseessä on oikea henkilö. Toimitusmaksun lisäksi tulee 3,50 euroa laskutuskuluja jos valitset maksutavaksi laskutuksen. Maksuaika on 14 päivää. Yhteistyökumppanimme on Klarna.

Ennakkomaksu: Tehdyn tilauksen jälkeen näet tilausvahvistuksessa kokonaissumman, joka sinun tulee maksaa pankkitilillemme. Muista myös ilmoittaa nimesi ja tilausnumerosi maksulomakkeessa. Mikäli maksu ei ole saapunut 7 päivää tehdyn tilauksen jälkeen, tilaus käsitellään peruuntuneena.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Länsirannikon leimasintehdas toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Kun olemme rekisteröineet maksusi, toimitamme tilauksesi parin päivän kuluessa. Asiakkaiden itse suunnittelemien sisustustarrojen toimitusaika on n. 1–2 viikkoa.

Palautusoikeus

Tilauksesi on sitova. Valmistamme kaikki seinätarramme tilauksen mukaisesti, näin ollen tuotteillamme ei ole palautusoikeutta.

Mikäli tuote on vaurioitunut tai viallinen, ota yhteyttä meihin sähköpostilla.

Hinnat

Kaikki hintamme ilmoitetaan euroina ja sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Henkilötiedot

Asiakkaan antamat tiedot käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn.