På svenska 
Priser i: 

Vårt sortiment

Information


Återförsäljare / Logga in

Frågor & Svar

1) Går det att sätta ett väggord på alla ytor?

- Våra väggord fäster på de flesta material som väggar, möbler, kakel, glas och dörrar. På ytor som tegelväggar fäster de inte.

2) Hur lång är leveranstiden?

- Normal leveranstid på våra väggord är ca. 1 vecka. Väggord med egen design har en leveranstid på 1 - 2 veckor.

3) Kan man beställa väggord även från andra länder än Finland?

- Vi levererar till alla länder i Norden.

4) Ni har flera modeller på era väggord som inte finns i den färg jag vill ha, kan jag få dem i den färgen ändå?

- Våra vanliga färger hittar du på sidan färger, när du beställer skriver du in vilken färg du vill ha så gör vi ditt väggord i färgen du valt eller ta kontakt för närmare information.

5) Jag har ritat ett eget väggord i t.ex. CorelDRAW och vill veta priset?

-Vi kan ta emot filer i EPS format, sänd filen till oss med uppgifter om mått och färg så återkommer vi med pris och leveranstid.

6) Är det svårt att sätta fast ett väggord?

- I varje försändelse medföljer en tydlig beskrivning på hur du sätter fast ditt väggord. Skrapa som används vid fastsättning kommer också med. Större väggord är svårare att sätta fast men om ditt väggord består av flera ord, går det att efter du satt fast det på lämpligt ställe klipper med sax så att du kan sätta fast ett ord i gången. Vi hjälper gärna via telefon eller per e-post om du undrar över något.

7) Går ett väggord att ta bort?

- När du inte längre vill ha ett väggord eller vill byta till ett annat, så är det bara att ta bort väggordet bokstav för bokstav. Ett väggord kan endast sättas upp en gång, eftersom det skadas när du tar bort det och limmet fäster inte igen. På papperstapet gäller det att ta bort väggordet försiktigt.

 

 

Hoppas du fått svar på dina frågor men tveka inte att ta kontakt om du undrar över något. Vi svarar gärna på dina frågor.