På svenska 
Priser i: 

Vårt sortiment

Information


Återförsäljare / Logga in

Leverans i Finland och inom Norden

Leverans sker via posten, Itella och alla våra väggord skickas i rörform som Maxibrev och levereras direkt hem till din postlåda. Om din försändelse inte ryms i din postlåda lämnas paketet till ditt närmaste postkontor och du får ett meddelande om ditt paket.

Fraktkostnader

Finland        Norden

 8 €               10 €

Betalningssätt

Förskottsbetalning: Efter gjord beställning får du en orderbekräftelse med totalsumman som du betalar in till vårt bankkonto. Kom ihåg att ange ordernummer och ditt namn på betalningen. Har vi inte fått din betalning inom 7 dagar efter gjord beställning, tas din beställning bort.

Fakturabetalning: När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den hon utsäger sig vara. Faktureringsavgift på 3,50 € tillkommer. Betalningstid är 14 dagar. Vår samarbetspartner är Klarna.

Betalningar med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort: Om du vill betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, är Västkustens stämpelfabrik endast marknadsförare av produkterna och tjänsterna och därtill levererar de produkterna till köparen. För reklamationer ansvarar Suomen Verkkomaksut Ab.

Suomen Verkkomaksut Ab är försäljare av produkten vid betalningar som görs med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort och affären uppgörs mellan kunden och Suomen Verkkomaksut Ab. Alla skyldigheter i anslutning till affären är på försäljarens ansvar. Suomen Verkkomaksut Oy är även betalningsmottagare.

Suomen Verkkomaksut Oy FO-nummer: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Telefon: 0207 181830

Nätbankerna
Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) förverkligar nätbetalnings- och finansieringstjänsten tillsammans med finländska banker och kreditinstitut. Suomen
Verkkomaksut Oy köper betalningen och redovisar den till försäljaren. För användaren fungerar tjänsten precis som traditionell nätbetalning.

Leveranstid

Efter att vi registrerat din betalning skickas din försändelse från oss inom ett par dagar. Egna väggord har en leveranstid på 1 - 2 veckor.

Returrätt

Din beställning är bindande. Alla våra väggord tillverkas enligt beställning, därför har våra produkter ingen returrätt.

Om en vara är skadad eller felaktig, kontaktar du oss via e-post.

Priser

Alla våra priser anges i Euro och är inklusive 24% moms. (Om inte annan valuta väljs)

Personuppgifter

De uppgifter du som kund ger Wallstyle.fi används endast till att behandla dina beställningar.